FBI Roswell’in Gerçek Olduğunu Kabul Etti


FBI´in internet sayfasinda yillardir eski gizli belgeler yayinlaniyor, bunlara uluslar arasi bilimsel fenomenler ve arastirmalarida de dahil.
“The Valut” basligi altinda FBI yeni belgeler yayinladi.Bu yeni elektronik kütüphanede 2.000 tane belge bulunuyor. Önceden yayinlanmis belgelere 25 tane yeni belge eklendi.

Bu projenin amaci halkin FBI’a güveninin artmasini saglamaktir.
Marilyn Monroe, Al Capone, rapci Notorious B.I.G ve 9/11 yanisira aciklanamayan fenomenler (ufo agirlikli) basligi ile yeni bir bölüm olusturuldu.
Cogu Haber Ajanslari bunlarin yeni belgeler demesinin aksine aslinda bunlar bilinen eski belgelerdir.
Bu belgelerde FBI Ajaninin (Guy Hottel) 22 Mart 1950 yönetimine yazdigi memorandum konusuluyor. Bu memorandumda US Air Force arastirmacisinin New Mexico’da düsen üc UFO ile ilgili aciklamasi yer aliyor. Bu UFO’lar yuvarlak ve 15 metre capinda olduklari anlatiliyor. Her birinde insana benzeyen yaklasik bir metre boyunda ve cok ince metalimsi vucudu kaplayan giyisileri olan varliklarin bulundugu söyleniyor. Ayrica tüm vucutlari ayni test pilotlarinki gibi bandajlanmisti. Bu UFO larin New Mexico da düsme sebebi ise o bölgede bulunan sayisiz ve güclü Radarlarin olmasi ve bu radarlarin UFO larain kontrol mekanizmasina verdigi hasardir.

FBI-Vault internet sayfasi http://vault.fbi.gov/

19 Temmuz 2011 Salı zaman: 05:21

2 Comments to "FBI Roswell’in Gerçek Olduğunu Kabul Etti"

http://www.haberekspres.com.tr/uzayli-yalani-ortaya-cikti.htm bende yapacam bitane gece sen uyurken camdan içeri atacam

bu yalan olabilir ama benim paylaştığım gerçek sonuçta

Yorum Gönder